Att vara gravid är en magisk tid i livet i väntan på er lilla bebis. Att göra en gravidfotografering ger er vackra bilder att se tillbaka på en tid som inte kommer tillbaka, jag lovar att ni inte kommer ångra er!

Kan verkligen rekommendera Lisa, hon tog sig tid för att vi verkligen skulle få det vi efterfrågade. Hon fick oss dessutom att vara avslappnade. Vi blev supernöjda med våra bilder!

Madeleine – gravidfotografering Göteborg

Hur går en gravidfotografering till?

Boka gärna din gravidfotografering i god tid, jag rekommenderar att vi fotograferar någon gång mellan gravidvecka 25-35. Jag erbjuder utomhusfotografering i en vacker miljö, alternativt hemma hos er för en mer personlig miljö. Om vi är hemma hos er är det viktigt att ni har ett bra ljusinsläpp i bostaden. Ska vi fotografera utomhus blir det allra finast i kvällsljuset, när vi har ett mjukt ljus utan hårda skuggor. Att fotografera i golden hour (precis innan solen går ner) ger otroligt stämningsfulla bilder.

Vid utomhusfotografering preliminärbokar vi två datum, och stämmer av väderprognosen dagarna innan. Skulle vädret inte bli som vi vill ha det är det fri ombokning och vi hittar då ett nytt datum tillsammans.

Du står själv för styling och ombyte, och får givetvis gärna ta med mer än ett ombyte. Vill den blivande pappan eller syskon vara med på bilder går det självklart också bra!

Vad händer efter fotograferingen?

Jag väljer ut de bästa bilderna från fotograferingen som jag arbetar med och sätter min prägel på. Därefter levereras bilderna till er i ett fint webbgalleri, som därifrån laddas ner i högupplöst format. Har ni köpt det stora paketet väljer ni senare ut eran favoritbild som jag framkallar och levererar till er inom några veckor.

Låt oss skapa oförglömliga och vackra minnen från er graviditet!

En helt underbar fotografering som resulterade i underbara foton som vi får njuta av resten av livet. Kände mig helt avslappnad under fotograferingen.

Nina – gravidfotografering T-bryggan Hovås