Vad roligt att mina bilder har fångat ditt intresse! Min passion för fotografering kommer från min konstnärliga farmor och från min far som alltid haft en kamera på axeln under min uppväxt i Torslanda utanför Göteborg. Redan när jag var 12 år kände jag mitt intresse för bildskapande, och jag köpte min första systemkamera kort därefter. Sedan dess har kärleken till fotograferingen bara vuxit och jag är nu fantastiskt glad över att få ha det även som mitt yrke.

Som person beskrivs jag ofta som spontan, varm och känslosam – och det är också så jag vill arbeta med skapandet av mina bilder. I fotograferingen kommer min kreativitet fram och jag arbetar gärna med hela kedjan från idé till skapande och efterbehandling.

Lisa var superduktig både med kameran och att berätta hur vi skulle agera för att få en bra bild! Vår lilla son fick stå i rampljuset och det blev kanonfina bilder! Så tacksamma över att Lisa kunde fotografera oss.

Sandra – Barnfotografering Amundön

Jag älskar äkta känslor, skratt och tårar, och vill så gärna hjälpa er att framkalla, fånga, spara och dela dessa minnen och ögonblick.

Oavsett om ni vill föreviga er stora dag, graviditeten, ett nyfött mirakel, era barn eller er kärlek i familjen så är du välkommen att kontakta mig på lisa@lisaveronicapersson.se0762-294462, eller via kontaktformuläret. Jag svarar vanligtvis inom 24 timmar.

Jag utgår ifrån Göteborg men reser överallt i Sverige och världen för uppdrag.

Så tacksam för Lisas helt underbara bilder på våra små älsklingar. Flera av dem kommer definitivt pryda våra väggar här hemma för lång tid framöver. Rekommenderar henne varmt!

Sanna – Barnfotografering Göteborg