Vad roligt att ni ska gifta er!

Jag älskar att få vara en del av ett bröllop, från den pirriga stunden på morgonen när klänningen åker på, tårarna i kyrkan, sekunden när ni säger JA till varandra, och den härliga glada stämningen helt enkelt. Det viktigaste för mig är att ni har roligt och känner er avslappnade och bekväma framför kameran. Jag föredrar att fånga spontana, känslofyllda och äkta ögonblick framför uppställda bilder som lätt blir lite stela. Att få ge er oförglömliga minnen fångat på bild är det absolut bästa jag vet.

Vi är oerhört nöjda med att ha haft Lisa som fotograf vid vår vigsel! Vackra bilder och smidig och trygg kontakt! Rekommenderar varmt!

Lina & Sven – bröllopsfotografering Tjolöholms Slott

Hur går bokning och planering till?

Vi stämmer enkelt av ert datum efter ni tagit en första kontakt. Är jag tillgänglig ert datum så bokar vi därefter in en dag för ett bröllopsmöte där vi lär känna varandra och går igenom alla detaljer och tankar för eran stora dag. Här delar jag även mina erfarenheter från tidigare bröllop och bröllopsfotograferingar.

Känns allting rätt så signerar vi ett avtal tillsammans och en bokningsavgift på 30 % av det totala beloppet betalas in som en trygghet för oss båda. Vi bokar även in ett datum för en provfotografering och den gör vi helst på platsen som vi har bestämt för porträttbilderna på bröllopsdagen. I provfotograferingen ingår 5 st högupplösta lätt redigerade bilder som ni får kort efter vi lärt känna varandra även framför kameran.

Därefter håller vi kontakten fram till ert bröllop och stämmer av ifall det blir ändringar, eller ifall ni har frågor/funderingar eller bara vill skicka över lite inspirationsbilder till mig. Dagarna innan bröllopet har vi ett telefonmöte och går igenom alla detaljer och hålltider en sista gång innan den stora dagen.

Hur får vi våra bilder levererade?

Era bilder kommer att levereras inom 4-8 veckor på ett fint USB-minne samt i ett webbgalleri som kan delas med släkt och vänner. Jag väljer ut de bästa bilderna från dagen som jag arbetar med och sätter min prägel på. När ni fått bilderna och valt ut en favoritbild ni vill framkalla återkommer ni till mig, och får sedan även en fine-art förstoring levererad inom ett par veckor.

Hur blir det om det regnar?

Vid duggregn funkar fotograferingen utomhus med ett vackert paraply och ett skydd för min kamera. Vid ösregn behöver vi däremot ha bestämt en plan B för de bilder som vi tänkt ta utomhus.

Vi är så tacksamma för att Lisa tog bilder på vår lilla familj när vi gifte oss. Resultatet blev fantastiskt och vi är så nöjda! Vi kan varmt rekommendera Lisa som fotograf!

Adeline & Jonatan – bröllopsfotografering Kungälv

Lisa levererar magiska bilder! Vi är otroligt nöjda och glada över att vi valde henne. Smidig fotograf som fanns med i bakgrunden under hela bröllopet, redo att knäppa de där perfekta bilderna mitt i stunden.

Ebba & Evelina – Bröllopsfotografering Göteborg