Familjen är för mig det allra viktigaste i livet. Att dela glädje och trygghet, och tillsammans bygga upp något helt och fullt. Det vill jag gärna representera i bilderna jag tar under en familjefotografering.

Lisa tog helt fantastiskt vackra foton på mig och min lilla dotter. Vi kände oss väldigt avslappnade och hade kul under tiden. Vi kommer att boka henne fler gånger!

Daniela – barnfotografering Jonsereds Trädgårdar

Hur går en barn- och familjefotografering till?

Jag erbjuder utomhusfotografering i en vacker miljö, alternativt hemma hos er för en mer personlig miljö, då är det viktigt att ni har ett bra ljusinsläpp. Ska vi fotografera utomhus blir det allra finast i kvällsljuset, när vi har ett mjukt ljus utan hårda skuggor, alternativt på morgonen när solen håller på att gå upp.

Kan varmt rekommendera Lisa! Hon tog fantastiskt fina bilder på våran ettåriga lilla tjej. Ögonblickliga bilder i vackert kvällsljus som kommer vara minnen för livet. Jag och sambon är mycket nöjda!

Camilla – barnfotografering Amundön

Vid utomhusfotografering preliminärbokar vi två datum, och stämmer av prognosen dagarna innan. Skulle vädret inte bli som vi vill ha det är det fri ombokning och vi hittar då ett nytt datum.

Inför fotograferingen får ni gärna undvika mörka kläder med mycket mönster, neutrala kläder blir oftast bäst på bild. Se gärna till att ha ätit innan fotograferingen, så att alla är mätta och pigga! Vill ni ha med fler än ett ombyte går det givetvis bra, och önskar ni flera olika miljöer så kontakta mig så bestämmer vi ett upplägg. Är det små barn som fotograferas får ni gärna ta med något som gör barnet glad tex. en leksak eller såpbubblor.

Efter fotograferingen

Jag väljer ut de bästa bilderna från fotograferingen som jag arbetar med och sätter min prägel på. Därefter levereras bilderna till er i ett fint webbgalleri, som därifrån laddas ner i högupplöst format. Har ni köpt det stora paketet väljer ni senare ut er favoritbild som jag framkallar och levererar till er inom några veckor.

Vi är verkligen SÅ nöjda med bilderna som Lisa tog på vår familj! Lisa fick oss att slappna av framför kameran vilket gjorde att bilderna blev så naturliga och hon fångade en så genuin känsla. Vi anlitar gärna Lisa igen!

Andreas – familjefotografering Amundön