Barn & familj

“Free the childrens' potential, and you will transform them into the world”

Jag älskar de små bebisskratten, glädjen och buset i blicken, allt det där som får ens hjärta att smälta. Jag vill att vår barnfotografering inte bara ska handla om att skapa vackra bilder, utan även att skapa en positiv upplevelse och ett fint minne för barnen.

Vi väljer tillsammans en vacker miljö inomhus eller utomhus, eller så håller vi till i min studio. För mig är det viktigt att skapa en trygg känsla och att hela fotograferingen upplevs rolig och avslappnad från start till mål.

Uppdrag

Några av mina uppdrag inom denna kategori

Favoriter

Några av mina favoritbilder inom denna kategori

Rekommendationer

Vad mina kunder säger om mig
 • Jag kan verkligen rekommendera Lisa, hon tog sig tid för att vi skulle få det vi efterfrågade och fick oss dessutom att vara avslappnade. Vi blev supernöjda med våra bilder!
  Madeleine Fängström
 • Lisa var superduktig både med kameran och att berätta hur vi skulle agera. Vår lilla son fick stå i rampljuset och det blev kanonfina bilder! Så tacksamma över att Lisa fotograferade oss så att vi har med oss dessa bilderna som minne.
  Sandra Jyborn
 • Lisa tog helt fantastiskt vackra foton på mig och min lilla dotter. Vi kände oss väldigt avslappnade och hade kul under tiden. Vi kommer att boka henne fler gånger.
  Daniela Ydvall
 • Så tacksam för Lisas helt underbara bilder på våra små älsklingar. Flera av de kommer definitivt pryda våra väggar här hemma för lång tid framöver. Rekommenderar henne varmt!
  Sanna Wäppling
 • Lisa tog superfina bilder på barnen och hela familjen. Dom kommer att pryda våra väggar hemma inom kort!
  Anna Hasselberg
 • Är tusenfalt tacksam för de otroligt fina bilder som Lisa tog på barnen och vår familj.
  Annika Eek
 • Vi är mycket nöjda med bilderna på vår son som Lisa tog.
  Caroline Mårtensson